20 sätt att tänka nytt

Ladda ner en gratis e-bok om konsten att tänka nytt!

Här finns tips om hur du kommer igång, hittar nya tankespår, upptäcker möjligheter, utvecklar idéer och tränar upp kreativiteten i vardagen.

  1. Sätt fart på kreativiteten
    – Förbered dig, värm upp hjärnan och kom igång!
  2. Toolbox – Din kreativa verktygslåda
    – Tekniker, frågor och idéväckare som sätter igång tankarna.
  3. Bli mer kreativ i vardagen
    – Fortsätt träna din kreativitet och öppna upp för kreativa möjligheter.

Hur du laddar ner e-boken

Fyll i din e-postadress nedan för att ladda ner e-boken och få uppdateringar från Huvudsidan.När du fyller i din e-postadress godkänner du att vi lagrar adressen och skickar dig intressanta lästips och nyheter. (Nyhetsbrevet kommer sällan, så det blir inget spammande ). Adressen används inte i något annat sammanhang och delas inte med andra. Du kan när som helst avprenumerera från listan.

 

Om Gabriella Wejlid

Jag arbetar som föreläsare inom kreativitet, retorik och hjärnträning. När jag är ute och föreläser fascineras jag av hur snabbt vi människor kan utvecklas när vi förstår hur hjärnan fungerar. Det här ger en stark drivkraft att fortsätta inspirera människor att förstå sin hjärna ännu bättre. Så att man kan plocka fram kreativiteten just när man behöver den, och välja att tänka helt nytt.

Tillsammans med kollegan Jenny Åkerman har jag tidigare skrivit böckerna ”Ja tack, hjärna!”, ”Mer än hjärna!”, ”Goda Hjärningar”  och ”Mycket Hjärna” (Natur & Kultur förlag).