20 sätt att tänka nytt

Ladda ner en gratis e-bok om konsten att tänka nytt!

E-boken innehåller 20 effektiva sätt att öka kreativiteten och tänka nytt. Här finns tips om hur du kommer igång, hittar nya tankespår, upptäcker möjligheter, utvecklar idéer och tränar upp kreativiteten i vardagen!

Vad behöver du göra för att få e-boken?
Du behöver inte uppge din e-postadress eller något annat för att få e-boken. (Men du får gärna ange din e-postadress nedan om du vill få uppdateringar från Huvudsidan.) Klicka bara på länken nedan för att ladda ner e-boken som PDF. Om du gillar den får du gärna tipsa vidare och sprida den till vänner och kollegor.

Klicka här för att ladda ner e-boken (PDF)


Vill du hålla dig uppdaterad?

För att hålla dig uppdaterad när det händer något nytt på Huvudsidan kan du följa Huvudsidan på Facebook och prenumerera på nyhetsbrevet här nedan.

Ny bok på gång! Fyll i din e-postadress nedan för att få uppdateringar om den nya boken och annat intressant som händer. (Nyhetsbrevet kommer sällan, så det blir inget spammande )När du fyller i din e-postadress godkänner du att vi lagrar adressen enligt GDPR och skickar dig nyhetsbrev. Adressen används inte i något annat sammanhang och delas inte med andra. Du kan när som helst avprenumerera från listan.


Du kanske också vill läsa:

Boka en föreläsning om kreativitet

Vill ni ha ett intressant och roligt seminarium, fyllt med kunskap, insikter och aha-upplevelser?

Föreläsare kreativitet >>