Gabriella Wejlid

Kreativitetskonsult, föreläsare och författare

Gabriella Wejlid - föreläsare hjärnan
070-776 27 80
gabriella@huvudsidan.se

Vi har alla tillgång till en otrolig kreativitet och ett fantastiskt minne – det gäller bara att hitta det. När jag håller utbildningar och föreläsningar fascineras jag av hur hur snabbt vi människor kan utvecklas när vi förstår hur hjärnan fungerar. Den som inte anser sig vara det minsta kreativ kan bli en idéspruta på några timmar och den som anser sig ha ett dåligt minne kan lära sig att snabbt memorera 15 nya namn.

Böcker
Jag har skrivit flera böcker om hjärnan tillsammans med min kollega Jenny Åkerman. Böckerna fokuserar på hur man kan träna upp de funktioner i hjärnan man vill träna upp. Det finns idag mycket spännande forskning om hur hjärnan fungerar. Vår uppgift har varit att ta ner det till en praktisk nivå och ge enkla, konkreta tips man kan ha användning av i sin vardag. Just nu är alla böcker slut på förlag.

föreläsare Gabriella WejlidFöreläser om kreativitet

Bakgrund
Jag har de senaste 10 åren arbetat som föreläsare och utbildare inom kreativitet, hjärnträning och retorik. Tidigare arbetade jag som kommunikatör och har studerat bland annat kommunikation, marknadsföring och improvisationsteater. Jag uppdaterar mig hela tiden på ny forskning om hjärnan, med fokus på det som intresserar mig mest: Hur kan man ta ner den här kunskapen till en praktisk nivå, som man har direkt nytta av?

Vill du komma i kontakt med mig, skicka ett mejl till gabriella@huvudsidan.se eller ring 070-776 27 80