Gabriella Wejlid

Föreläsare och författare

Gabriella Wejlid är en av Sveriges mest erfarna föreläsare i kreativitet och hjärnträning. Hon har i 15 års tid utbildat företag, kommuner och skolor i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp. Gabriella Wejlid har nyligen utkommit med boken ”Konsten att få hjärnan att göra som du vill”. Hon har även tidigare skrivit flera böcker om hjärnan tillsammans med kollegan Jenny Åkerman, bland annat ”Mycket hjärna” och ”Ja tack, hjärna!”.

”Vi har alla tillgång till en otrolig kreativitet och ett fantastiskt minne – det gäller bara att hitta det. När jag håller utbildningar och föreläsningar fascineras jag av hur hur snabbt vi människor kan utvecklas när vi förstår hur hjärnan fungerar. Den som inte anser sig vara det minsta kreativ kan bli en idéspruta på några timmar och den som anser sig ha ett dåligt minne kan lära sig att snabbt memorera 15 nya namn.”

föreläsare Gabriella WejlidFöreläser om kreativitet

Böcker av Gabriella Wejlid

Gabriellas böcker fokuserar på hur man vi träna upp de funktioner i hjärnan vi vill träna upp. Det är inspirerande och praktiska böcker om kreativitet, motivation, vanor, fokus och minne. 

Några böcker av Gabriella Wejlid är:

  • Aktuell: Konsten att få hjärnan att göra som du vill, GW Media, 2023
  • Mycket Hjärna (Tillsammans med Jenny Åkerman), Natur & kultur, 2011, finns som e-bok
  • Mer än hjärna (Tillsammans med Jenny Åkerman), Brain Books, 2006, slut på förlag
  • Ja tack, hjärna (Tillsammans med Jenny Åkerman), Brain Books, 2005, slut på förlag

Kontaktuppgifter

Mejl: gabriella@huvudsidan.se
Telefon: 070-776 27 80