Aktuella böcker av Gabriella Wejlid

Hjärnboken.se
Efter att ha skrivit flera vanliga böcker om hjärnträning, ville jag skapa en helt interaktiv bok där texterna varvas med övningar och spel. Resultatet blev Hjärnboken.se. Läs mer >>

Mycket Hjärna
Mycket Hjärna är fylld av övningar, tips och knep för din hjärna. Boken bygger på de tre tidigare böckerna ”Ja tack, hjärna!”, ”Mer än hjärna” och ”Goda hjärningar”. Boken är slut på förlag men finns att köpa som e-bok . Läs mer >>

Ny bok på gång! Fyll i din e-postadress nedan för att få uppdateringar om den nya boken och annat intressant som händer. (Nyhetsbrevet kommer sällan, så det blir inget spammande )När du fyller i din e-postadress godkänner du att vi lagrar adressen enligt GDPR och skickar dig nyhetsbrev. Adressen används inte i något annat sammanhang och delas inte med andra. Du kan när som helst avprenumerera från listan.


Tidigare böcker

Ja tack Hjärna!
-32 recept på minnesteknik och tanketräning

Slut på förlag
”Ja tack, hjärna!” lär ut allt från att komma ihåg en inköpslista till att använda Walt Disneys kreativitetsstrategi. Den visar också hur lätt det är att klara till synes omöjliga uppgifter – som att snabbt memorera ordningen i en hel kortlek!

Mer än Hjärna!
– 32 nya övningar i minnesstyrka och hjärnkondition
Slut på förlag
Mer än Hjärna är uppföljaren till ”Ja tack Hjärna!”. Boken innehåller 32 energifyllda, kreativa, rogivande, smarta och roliga hjärnträningspass.

Goda Hjärningar!
– 32 aktiviteter som gör dig både lyckligare och smartare
Slut på förlag
I den här boken får du möjlighet att skärpa din egen tankeförmåga och öka din kreativitet samtidigt som du gör tillvaron lite bättre både för andra och dig själv.