Inspirerande föreläsare

Gabriella Wejlid är en inspirerande föreläsare inom hjärnan, kreativitet och motivation. Hon engagerar sin publik med aktiva seminarier fyllda med övningar, kunskaper, insikter och aha-upplevelser.

 

Läs mer om föreläsningarna

Med 15 års erfarenhet och expertis inom områdena hjärnan, kreativitet och motivationspsykologi levererar Gabriella föreläsningar som inte bara informerar utan också inspirerar till handlingar och positiva förändringar.

Gabriellas passion för att utforska och förklara hjärnans mekanismer gör henne till en eftertraktad inspirationsföreläsare. Hon fokuserar på hur man tar kunskapen om hjärnan till en konkret och praktisk nivå, som man har direkt nytta av i arbetet och vardagen.

Gabriella har också skrivit flera böcker om hjärnan, bland annat ”Mycket hjärna” och ”Konsten att få hjärnan att göra som du vill”.

När ska man anlita en inspirerande föreläsare?

En föreläsare kan vara ett inspirerande och energigivande inslag i en konferens eller en planeringsdag. Det kan också vara ett sätt att öka kunskapen om hur hjärnan fungerar. Ju mer man förstår om hjärnan, desto lättare är det att hitta fokus, hantera stress och skapa motivation.

Föreläser om kreativitet föreläsare Gabriella Wejlid

Hur är en föreläsning med Gabriella Wejlid?

Gabriellas föreläsningar ger energi, skratt, inspiration och nya insikter. Föreläsningen kan anpassas efter de behov som finns, och kan fokusera på till exempel stresshantering, gemenskap, motivation, minne eller ett hållbart arbetsliv där hjärnan både kan prestera och må bra. En föreläsning kan vara allt från 30 minuter till en halvdag med längre övningar och diskussioner eller en kreativ workshop. Den passar både i små grupper och som en storföreläsning.

Vilken föreläsning passar oss?

Den mest bokade föreläsningen är hjärnan på jobbet. Den kan anpassas efter era behov och vi kan bland annat titta på:

  • Fokus och arbetsminne, vilket gör att vi kan hantera distraktioner bättre och få mer gjort.
  • Motivation, framförallt insikten att vi själva kan skapa och stärka vår motivation.
  • Hur hjärnan utvecklas av förändringar och nya utmaningar.
  • Kreativitet, vilket gör att vi lättare hittar flow, inspiration och nya idéer.
  • Hjärnbalans. Hur vi anpassar jobbet efter hjärnan och hittar balans genom smart planering, pauser och återhämtning.