Frågor och svar om kursen i
Kreativ Retorik

Hur mycket hinner man på en dag?
Det är en aktiv och intensiv dag där varje person jobbar utifrån sin nivå. Det gör att du kan utvecklas väldigt mycket på en kursdag! Vi varvar teori och praktik och ökar förståelsen för hur hjärnan fungerar, hur du blir trygg på scen, skapar publikkontakt, väcker intresse, jobbar med kroppsspråk och röst, hittar flöde och fokus och hur du lägger upp och planerar ett riktigt bra tal.

Hur stora är grupperna?
Det är max 8 personer i gruppen för att alla ska få mycket tid till praktisk träning.

Vilka går kursen?
Det är blandade åldrar och erfarenheter, och man går både via jobbet och privat. Det brukar bli väldigt trevliga grupper där man lär mycket av varandra!

Jag har talarskräck, vågar jag gå kursen?
Ja! Du kommer få chansen att öva i en liten, trygg och stöttande grupp. Du kommer förstå nervositeten bättre och få verktyg att hantera den. De med talarrädsla brukar känna betydligt mer trygghet, frihet och talarglädje efter en kursdag.

Jag håller mycket presentationer i arbetet, passar kursen mig?
Ja, om du vill bli ännu säkrare och friare, kunna improvisera, visa mer av dig själv och hantera oväntade situationer som dyker upp.

Kan kursen företagsanpassas?
Ja, jag håller ofta kurser och seminarier ute på företag. Läs mer om retorik för företag

Hur mycket retorik får jag lära mig?
Du kommer få lära dig en hel del praktisk retorik för både planering och utförande. Däremot inte så mycket historia, teori och grekiska termer.

Finns det rabatter för arbetslösa/studenter?
Kursen har ett lågt pris för att alla ska kunna gå, därför finns inga generella rabatter. Men har du svårt att betala, skicka ett mejl så ser vi vad vi kan göra!

Har du fler frågor eller funderingar? Skicka ett mejl till gabriella@huvudsidan.se.

Varmt välkommen på en kurs!

<< Tillbaka till retorikkursenAnmälan och kontakt