Mindfulnesskurs på La Gomera

Välkommen på en skön närvarovecka på den vackra ön La Gomera!

 
Mitt i den svenska vintern åker vi ner en vecka till solen och värmen. Där övar vi oss i konsten att vara medvetet närvarande i nuet. Resan ger också tillfällen till egen tid, sol och bad, vandringar och delfinsafari.La Gomera är en vacker vulkanö som ligger strax utanför teneriffa.
 

Vad är mindfulness för oss?

Att vara medvetet närvarande är ett tillstånd av lugn, njutning, upplevelse och nära möten. Mindfulness kan alltså vara att sitta i en egen meditation, att vara fullt närvarande i mötet med en annan människa, att uppleva smaker, dofter, skönhet och känslor. Det är också att fullt ut acceptera sig själv, andra och tillvaron som den är. När vi gör det kan vi se situationen helt klart, utan förutfattade meningar, och behöver vi göra några förändringar har vi då en mycket bättre utgångspunkt.
 
Kursledare
Lasse Björklund, mindfulnesslärare, Qigonglärare och coach
Gabriella Wejlid, författare och utbildare i hjärnträning, minnesträning och kreativitet

Datum

22-29 januari 2012

Delfiner på La Gomera

Foto: Tomas Blomgren


Kostnad

Vid anmälan före 30 juni: 5 800 kr (därefter ord pris 6 300 kr) I priset ingår kurs en vecka och boende i dubbelrum i lägenhet i vacker villa med utsikt över havet och bergen. Flyg samt transfer tillkommer (ca 3 – 4 000 kr t o r), vi är behjälpliga vid bokningen om så önskas. Övriga tillval: Delfinsafari ca 400 kr. Guidad vandring i nationalpark ca 320 kr.


Anmälan och frågor

För anmälan eller frågor, kontakta Gabriella Wejlid:
Gabriella Wejlid
gabriella@huvudsidan.se
070-776 27 80